DemiPlié, vestuari i complements

DemiPlié és una botiga especialitzada en vestuari i material esportiu i artístic ubicada al Masnou (el Maresme). El projecte neix de la combinació entre la necessitat de trobar vestuari esportiu i artístic especialitzat, i l’experiència de 20 anys dedicats en cos i ànima a la creació de dissenys i patronatges elaborats amb teixits elàstics.

El Maresme és una comarca amb una forta tradició en dansa, patinatge i gimnàstica. L’obertura de DemiPlié té com objectiu oferir tot tipus de material necessari per a la pràctica d’aquests esports fortament lligats a la dansa i al moviment harmònic del cos: dansa clàssica, contemporània i moderna, espanyol, patinatge, gimnàstica,….

La comoditat és un dels factors determinants per a la selecció del material, ja que una bona indumentària afavoreix la posició corporal i proporciona seguretat i llibertat de moviments dels artistes. A DemiPlié trobaràs vestuari, calçat i complements de primera qualitat i de marques especialitzades en cada una de les diferents modalitats. A més a més, disposem d’un servei personalitzat de disseny i confecció a mida de vestuari per a campionats, proves i exhibicions.